12 de febr. 2008

UNA NOVA ESPERANÇA

THE TING TINGS - GREAT DJ

La cançó del video és Great DJ, dels The Ting Tings, una banda de Salford, un dels suburbis de Manchester, formada per Jules de Martino i Katie White. El grup es va formar el 2006 a l’Islington Mill, un edifici on hi tenen l’estudi artistes de tot tipus, des d’artistes plastics a grups de teatre i músics. Els The Ting Tings tenen previst treure el seu primer disc durant el mes d’abril. De moment ja han publicat tres senzills, un dels quals és aquest Great Dj. És una de les bandes de la nova fornada britànica, que promet trencar motlles aquest 2008 amb la seva barreja de techno i pop.

http://www.thetingtings.com/

www.myspace.com/thetingtings

FOALS - HUMMER

I aquests són els Foals, un altra de les bandes que amenacen en sonar fort durant el 2008. El seu primer disc, Antidotes, arribarà a les botigues durant el mes de març. El tema del videoclip, Hummer, està nominat als NME Awards com a cançó més trencapistes del 2007. Els Foals són d’Oxford i fan una barreja de pop, techno i math rock, estil que va fer triomfar la passada temporada els Battles. De fet, els Foals tenen dues ànimes, la downtempo de temes com Big Big Love, i els hits guitarreros amb pinzellades techno com Cassius o Balloons.

http://www.wearefoals.com/

www.myspace.com/foals


WE ARE SCIENTISTS - AFTER HOURS

Ha començat el compte enrere per a la publicació del nou treball dels We Are Scientists i de moment ja tenim aquí el videoclip del primer senzill, After Hours. Ja veureu que la cançó té poc a veure amb el so del primer disc de la formació nordamericana. El nou disc dels We Are Scientists sortirà al mercat el 17 de març i es titularà Brain Thrust Mastery.

http://www.wearescientists.com/

www.myspace.com/wearescientists


THE STRANGLERS - STRANGE LITTLE GIRL

Ja s'han fet públiques les primeres confirmacions del festival Summercase, que tindrà lloc els dies 18 i 19 de juliol al recinte Fòrum de Barcelona. Hi ha formacions que comencen, com els Pete and the Pirates; de gran èxit la passada temporada, com M.I.A., Maximo Park i Canse de Ser Sexy; i més veteranes, com Breeders o The Stranglers, que porten més de trenta anys als escenaris (van ser teloners de la gira britànica dels Ramones) i que prometen un bon revival.

www.summercase.com

www.stranglers.net

www.myspace.com/thestranglers