5 de febr. 2008

THIS IS AMERICA!

MGMT - TIME TO PRETEND

Els MGMT són de Brooklyn i deuen el seu nom a que, en un principi, es feien dir Management. Els tres membres de la formació, Andrew Van Wyngarden, Ben Goldwasser i James Richardson es van conèixer a la Universitat de Wesleyan, a Connecticut, i van començar a jugar amb l’electrònica i els sons experimentals abans de topar amb el pop psicòdelic de l’Oracular Spectacular. Quan es van graduar van fer una gira pels Estats Units com a teloners dels Of Montreal. Aquell mateix any van publicar el seu primer curta durada, on ja hi havia el tema Time to Pretend. No va ser fins a finals del 2007 que no va sortir al mercat el primer disc. Els MGMT beuen una mica de les fonts dels Superfurry Animals i, potser amb menys mesura, dels Flaming Lips.

http://www.whoismgmt.com/

www.myspace.com/mgmt

YEASAYER - 2080

Els Yeasayer també són de Brooklyn i a finals de l’any passat van publicar el seu primer treball, All Our Cymbals. Són un dels grups amb més bones crítiques de la darrera formada de l'indie als Estats Units. La cançó 2080 va fer que arribessin al gran públic i aviat seran a Barcelona (Razzmatazz, Pop Bar. 23/02/08) per presentar la seva música experimental.

http://www.yeasayer.net/

www.myspace.com/yeasayer


SIOUXSIE AND THE BANSHEES - HONG KONG GARDEN

L'organització del Festival Internacional de Benicassim van donar a conèixer la setmana passada noves confirmacions, entre elles, la de The New Pornographers. Els de Vancouver van publicar l’any passat un disc titulat Challengers. També hi seran Jose Gonzalez, un altre clàssic del festival; Spiritualized, Vive la Fete, American Music Club i The National. En l’apartat electrònic també estan confirmats els Metronomy, Metope i Robert Babicz. Però sens dubte la gran confirmació és la de Siouxsie Sioux, que torna als escenaris sense els seus Banshees però amb els seus èxits de sempre.

www.fiberfib.com

www.vamp.org/siouxsie

www.myspace.com/siouxsieandthebanshees