8 de gen. 2008

BRILLANTINA I FLUOSTICKS

OF MONTREAL - SUFFER FOR FASHION

Aquests són els Of Montreal, amb la cançó que obre el seu darrer disc, "Hissing Fauna, are you the destroyer?". El grup recupera un estil que semblava perdut, el Glam Rock. Tot i el seu nom, els Of Montreal són un grup d’Athens, a Georgia. Porten ja una llarga carrera. Van començar el 1997 amb el disc Cherry Peel. El grup el va formar Kevin Barnes, l’únic membre que s’ha mantingut des del principi. "Hissing Fauna are you the Destroyer" és un disc conceptual que explica la transformació de Kevin Barnes en el seu alter-ego glam, Georgie Fruit. De fet, els discos conceptuals i els alter-egos són un tòpic de la música glam i, en concret, de la carrera del gran ídol de Barnes, David Bowie.

http://www.ofmontreal.net/ www.myspace.com/ofmontreal

__________________________________________

LA NOVA ELECTRÒNICA


SIMIAN MOBILE DISCO - HUSTLER

Aquesta cançó forma part del disc "Attack, Decay, Sustainm, Release", el primer de la carrera dels anglesos Simian Mobile Disco. Són un duet format per James Shaw i James Ford, de Bristol, bressol del Trip Hop. Com podeu sentir, no té res a veure amb Massive Attack ni Portishead. Per cert, Hustler ha estat un dels videoclips de l'any.

http://www.simianmobiledisco.co.uk/ www.myspace.com/simianmobiledisco





DIGITALISM - POGO

I aquests són els Digitalism. Són d’Hamburg i s’acosten més a l’Electro i el House, tot i que també beuen de les fonts dels Chemical Brothers. El primer disc que han tret al mercat es titula Idealism, que conté temes molt electrònics i d'altres que combinen house, techno i estructures pop, com el d'aquest videoclip, el de Pogo.

www.thedigitalism.com/ www.myspace.com/digitalism


JUSTICE - D.A.N.C.E.

I finalment, els Justice. Són francesos i, per tant, més deutors dels Daft Punk. Són de Paris i durant el 2007 han publicat el seu primer disc "Cross". Tenen House pur i dur però també combinen l'electrònica amb ritmes més clàssics com el funky, com en la cançó d'aquest videoclip.

http://www.myspace.com/etjusticepourtous

1 comentari:

Anònim ha dit...

naucil veliko