11 de des. 2007

ELS 12 CD DE L'ANY (I)

BATTLES - MIRROED

Aquest videoclip és de la cançó Atlas, dels Battles, els autors d’un dels millors discos del 2007 segons molts crítics musicals. És un disc bàsicament instrumental, titulat Mirroed. Els Battles són de Nova York i fan un estil de música anomenat Math Rock. Van ser al Primavera Sound.

http://www.myspace.com/battlestheband
http://www.bttls.com/


!!! - MYTH TAKES

I aquest video és del tema Heart of Hearts. Va ser el primer senzill del tercer disc dels californians !!! (Chk Chk Chk) titulat Myth Takes. També és un dels discos de l’any segons el nostre criteri, per com ha combinat la música de ball amb d’altres estàndards. Els !!! van ser a Barcelona, al Summercase, i també al Festival Internacional de Benicàssim.

www.myspace.com/chkchkchk
http://www.chkchkchk.net/


KLAXONS - MYTHS OF THE NEAR FUTURE

El 2006 va veure néixer el moviment Nu Rave, que recuperava part de l’estètica vuitantera de l’Acid House, a part d’alguns instruments propis de l’època i l’actitud ravera. Els grans abanderats del moviment són els que estem sentint, els Klaxons, que només començar el 2007 van publicar el seu disc de debut, Myths Of The Near Future, que incloïa el single Atlantis To Interzone i també la cançó que ilustra el videoclip, It's not over yet.

www.myspace.com/klaxons

http://www.klaxons.net/


SHITDISCO - KINGDOM OF FEAR

Uns alumnes avantatjats de l’escena Nu Rave són els Shitdisco, que aquest 2007, concretament durant el mes d’abril han publicat el seu disc de debut, titulat Kingdom of Fear, un disc molt ballable i amb un aire molt vuitanter. Al Kingdom of Fear hi ha joies com Ok, cançó que serà recordada perquè el seu videoclip és un dels més destacats de l’any.

www.myspace.com/shitdisco
http://www.shitdisco.co.uk/


THE TWANG - LOVE IT WHEN I FEEL LIKE THIS

I ja que parlem de bandes que han publicat el seu primer disc durant el 2007, incloem en aquesta llista un dels debuts més prometedors de l’any, és el disc Love it when I feel like this, dels The Twang. Són de Birmingham i el seu disc s’ha emportat molt bones crítiques al Regne Unit. El primer senzill que van publicar és Wide Awake.

www.myspace.com/thetwang
http://www.thetwang.co.uk/


HOT HOT HEAT - HAPPINESS LTD.

I acabem la primera part del repas als dotze millors discos de l’any amb una banda que s’ha confirmat aquest 2007. Són els Hot Hot Heat, que el mes de setembre van publicar el disc Happiness Limited, que els ha donat a conèixer internacionalment. Els esperem en algun dels festivals de l’estiu. La cançó que sona en aquest video és Let Me In.

www.myspace.com/hothotheat
http://www.hothotheat.com/